Antena 3 CNN Economic Auto Telenovela identităţii lui "Stig" continuă. Jeremy Clarkson suţine că misteriosul pilot e un reporter BBC

Telenovela identităţii lui "Stig" continuă. Jeremy Clarkson suţine că misteriosul pilot e un reporter BBC

Telenovela identităţii lui "Stig" continuă. Jeremy Clarkson suţine că misteriosul pilot e un reporter BBC
Sursa foto: top gear
26 Ian 2009   •   16:20

Nebunia cauzată de identitatea celebrului şofer "Stig" al emisiunii Top Gear continuă cu un nou episod. Jeremy Clarkson unul dintre starurile emisiunii s-a folosit de propria-i rubrică din cotidianul The Sun pentru a lua în râs zvonurile cu privire la identitatea celebrului "Stig". "The Daily Hellograph" a încercat să strice distracţia tuturor prezentând identitatea lui Stig de la Top Gear", scrie acesta în The Sun.
Clarkson spune în continuare că atât publicaţia al cărei nume l-a pocit în mod intenţionat, cât şi restul presei care a preluat informaţia, se înşeală. Nu există un singur "Stig" susţine acesta, ci patru. "Principalul pilot este Damon Hill. Este Tiff Needell. De fapt nu este nici acesta, am un amic care ştie cu siguranţă că este Michael Schumacher", se arată în articolul lui Jeremy Clarkson.
Potrivit acestuia, frenezia a ajuns la un asemenea nivel încât membrii echipei Top Gear au ajuns să fie urmăriţi de paparazzi, unul dintre aceştia fiind prezentat ca bărbatul care poartă costumul alb de curse. Clarkson spune că din acest motiv s-a hotărât să facă lumină în această problemă.
Astfel, starul Top Gear susţine că pentru şedinţele foto sunt folosiţi mai mulţi "Stig", însă doar unul singur are voie să testeze maşinile pe circuit. Jeremy Clarkson declară că această persoană este reporterul BBC Nicholas Witchell (foto).

"Şi iată: acesta este marele secret, acum ştiţi (...). Iar acum cei de la The Daily Telegraph vor trebui să caute un alt secret pe care să-l dezvăluie. Ar putea chiar să le explice copiilor că nu există Moş Crăciun ci tatăl lor este cel care le aduce cadourile", îşi încheie ironic articolul Jeremy Clarkson.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear Jeremy Clarkson
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close