Antena 3 CNN Economic Auto Tichete de peste 5000 de euro, pentru instituţiile care cumpără maşini electrice prin programul Rabla

Tichete de peste 5000 de euro, pentru instituţiile care cumpără maşini electrice prin programul Rabla

Tichete de peste 5000 de euro, pentru instituţiile care cumpără maşini electrice prin programul Rabla
Sursa foto: Foto: ro.topspeed.com
06 Apr 2011   •   16:18

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anunţat că instituţiile care vor cumpăra automobile electrice prin programul Rabla, vor primi şase tichete în valoare de 5.300 de euro, informează Green Report. Hotărârea a fost luată în cadrul unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă, care va fi finalizat peste două săptămâni.

Cei care vor să achiziţioneze o maşină electrică fără să apeleze la programul Rabla vor primi de la Administraţia Fondului de Mediu o finanţare de până la 25% din valoarea autoturismului, sumă care să acopere diferenţa de circa 5000 de euro dintre costul automobilelor electrice şi cele alimentate cu benzină sau motorină.

Proiectul va fi valabil şi pentru persoanele fizice, în momentul în care va fi pus la punct sistemul şi vor fi stabilite modalităţile de finanţare. Până în prezent în România au fost înmatriculate doar două automobile electrice. Citeşte mai mult AICI.

×
Subiecte în articol: tichete automobile cumpara program
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close