Antena 3 Economic Auto Timişoara. O maşină arde în drum şi nimeni nu îl ajută pe proprietar să stingă focul (VIDEO)

Timişoara. O maşină arde în drum şi nimeni nu îl ajută pe proprietar să stingă focul (VIDEO)

25 Iun 2009   •   19:21
Timişoara. O maşină arde în drum şi nimeni nu îl ajută pe proprietar să stingă focul (VIDEO)
Sursa foto: masina arsa

O maşină s-a transformat în câteva clipe într-o sferă de foc pe un bulevard din Timişoara. Şoferul a reuşit să iasă din maşină şi a încercat să stingă flăcările. Maşina poate fi dată însă la fiare vechi, pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Incidentul a avut loc pe un drum din Timişoara. Din maşina aflată în mers a început să iasă fum. Şoferul abia a apucat să coboare şi a încercat să ceară ajutorul celor din jur.

Când au văzut maşina în flăcări, şoferii din trafic au călcat însă acceleraţia. Omul a încercat să se descurce singur. Disperat, alerga de la o maşină la alta pentru a face rost de extinctoare.

Oamenii n-au sărit să îl ajute, cu toate acestea, la sfaturi s-au înghesuit cu toţii. Maşina era însă în plin bulevard. Maşinile şi tramvaiele din trafic se opriseră şi toată lumea se uita ca la spectacol. Într-un final au venit şi pompierii. Cu toate acestea, din maşină nu s-a mai ales decât o grămadă de fiare.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close