Antena 3 Economic Auto Top Gear filmează în România. Printre locaţii: Palatul Parlamentului şi Delta Dunării

Top Gear filmează în România. Printre locaţii: Palatul Parlamentului şi Delta Dunării

16 Sep 2009   •   16:41
Top Gear filmează în România. Printre locaţii: Palatul Parlamentului şi Delta Dunării

Un Lamborghini, un Ferrari şi un Aston Martin se vor întrece, pe 22 septembrie, în curtea, garajul şi tunelurile din Palatul Parlamentului, pentru un episod al cunoscutei emisiuni, Top Gear. Potrivit Mediafax, Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, cererea BBC în acest sens.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, celebrii prezentatori ai Top Gear vor fi filmaţi în Palatul Parlamentului la volanul a trei maşini: Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin, în data de 22 septembrie, între orele 19:30 şi 23:30.

Realizatorii emisiunii Top Gear au ales România pentru a filma ultimul episod dintr-o serie de 14 emisiuni, în vederea promovării la nivel mondial. Dar acestea nu sunt singurele locaţii alese de producătorii celebrei emisiuni.

Vor fi efectuate filmări şi în mai multe staţiuni de pe litoralul Mării Negre, Delta Dunării, Podişul Dobrogei şi Transfăgărăşan. Obiectivul acestor filmări este promovarea României în cele peste 90 de ţări în care este transmisă emisiunea.

Emisiunea Top Gear are o audienţă, săptămânală, de peste şapte milione de telespectatori live în Marea Britanie, şi mai mult de 300 de milioane la nivel mondial.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close