Antena 3 CNN Economic Auto Top Gear vă invită să vedeţi în avanpremieră mondială Transformers 3

Top Gear vă invită să vedeţi în avanpremieră mondială Transformers 3

Top Gear vă invită să vedeţi în avanpremieră mondială Transformers 3
23 Iun 2011   •   12:57

Top Gear continuă seria filmelor oferite în avanpremieră mondială cu Transformers 3 în format 3D, pe 28 iunie, la Movieplex, Plaza România.
Pregătirile pentru cea mai aşteptată luptă au început. Au mai rămas 5 zile până la avanpremiera mondială, timp în care echipa Top Gear a întins covorul roşu pentru suratele din Transformers 3. Timp de o săptămână, toţi cei care vor trece prin Plaza România vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată de Top Gear, unde se pot câştiga invitaţii la film sau produse originale Top Gear, produse promoţionale Transformers 3 şi Chevrolet. Concursul se derulează şi pe site-ul www.topgear.ro.

Transformers 3 este un film care, cu siguranţă, va aduna toţi fanii Top Gear în cinematografe. „Maşinile din Transformers 3 au pentru redacţia Top Gear acelaşi efect pe care-l aveau surprizele de la guma Turbo, mulţi ani în urmă. Iar dacă unii spun că noi ne jucăm toată ziua cu roboţi, noi nu prea avem cum să-i contrazicem, pentru că noi am constatat că maşinile pe care le conducem în ultima vreme au nu doar suflet, ci şi un fel de inteligenţă artificială. E drept că anul 2000 a venit demult şi încă nu avem maşini zburătoare pe piaţă, dar la ritmul în care avansează lucrurile, unii spun că momentul Autoboţilor şi Decepticonilor veniţi de pe alte planete nu e departe” a declarat redactorul-şef Top Gear, Costin Giurgea.

Despre film
Dacă seria trecută a beneficiat de o acţiune complexă, de această dată personajele vor fi mai bine dezvoltate, iar scenariştii pun accentul pe universul transformerilor.

Adrenalina şi suspansul vor fi întreţinute de confruntarea spaţială extrem de periculoasă în care Optimus Prime şi echipa lui de autoboţi încearcă să facă faţă, pentru a treia oară, atacului decepticonilor, conduşi de Megatron.

Până la vizionarea noului episod, plin de adrenalină şi acţiune, fanii vor putea vedea în Plaza România, câteva dintre maşinile Chevrolet, partenerul internaţional Transformers 3: Spark, New Aveo (premiera), Cruze red interior (premiera), Orlando, New Captiva (premiera).

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close