Antena 3 CNN Economic Auto Trafic blocat din cauza vremii: 40 de maşini, înzăpezite în Ialomiţa. Vezi drumurile cu probleme

Trafic blocat din cauza vremii: 40 de maşini, înzăpezite în Ialomiţa. Vezi drumurile cu probleme

Trafic blocat din cauza vremii: 40 de maşini, înzăpezite în Ialomiţa. Vezi drumurile cu probleme
Sursa foto: Trafic
15 Feb 2010   •   14:29

Circulaţia rutieră pe DN22 , pe segmentul de drum Tariverde ? Mihai Viteazul din judeţul Constanţa, este întreruptă la ora transmiterii acestei ştiri, din cauza vremii nefavorabile, potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

De asemenea, din pricina viscolului şi a poleiului, traficul auto se desfăşoară îngreunat pe DN2A.

În plus, Centrul Infotrafic informează că circulaţia rutieră pe DN21 Slobozia ? Iazu - Bărăganu (în judeţul Ialomiţa) este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile. Aproximativ 40 de maşini sunt blocate, luni, în zăpadă pe un drum naţional şi pe alte două drumuri judeţene din Ialomiţa, din cauza ninsorii abundente şi a vântului puternic care a format troiene de zăpadă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IJP) Ialomiţa, inspector Daniela Salaoru, a declarat că la serviciul unic de urgenţă 112 s-au primit mai multe apeluri telefonice care semnalau blocaje de maşini pe DN 21 Slobozia - Iazlu - Bărăganu (Brăila), DJ 313 Horia - Axintele şi DN21 A Ţăndăreni - Bărăganu (Brăila) , potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, pe drumul naţional 21 aproximativ 20 de autorurisme sunt blocate. Totodată, pe DJ 313 Horia -Axintele este blocat un microbuz şcolar cu 19 copii, iar în localitatea Murgeanca, situată pe DN 21A, între Ţăndăreni - Bărăganu , alte 20 de maşini ar fi blocate din cauza zăpezii şi a viscolului puternic.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite deplasările, iar dacă acestea sunt necesare, să adopte o manieră prudentă la volan, să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de maşinile dinainte şi să evite folosirea frânei de picior.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic rutier blocat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close