Antena 3 CNN Economic Auto Trafic dificil pe DN1, între Ploieşti şi Braşov - lucrări în zona Băneşti şi accident în apropiere de Posada

Trafic dificil pe DN1, între Ploieşti şi Braşov - lucrări în zona Băneşti şi accident în apropiere de Posada

Trafic dificil pe DN1, între Ploieşti şi Braşov - lucrări în zona Băneşti şi accident în apropiere de Posada
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Sep 2012   •   16:45

Circulaţia pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu dificultate pe două porţiuni de drum, informează Mediafax.

Zonele în care traficul este îngreunat sunt în localitatea prahoveană Băneşti, unde s-a produs un accident rutier cu două victime, respectiv în apropierea serpentinelor de la Posada, unde se lucrează la carosabil.

Din primele informaţii primite de la locul accidentului reiese că două autovehicule s-au ciocnit între ele, în condiţii care nu au fost stabilite încă. Două persoane au fost rănite în acest accident.

Traficul rutier pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov este, de asemenea, îngreunat la kilometrul 115 al DN 1, în apropierea serpentinelor de la Posada. Pe acest tronson de drum circulaţia autovehiculelor se desfăşoară cu dificultate întrucât una dintre benzile drumului a fost decopertată pentru repararea asfaltului, iar zona decopertată nu este practicabilă.
   
Prin urmare, pe sensul de urcare spre munte s-a format o coloană de maşini care se întinde pe o distanţă de aproximativ o jumătate de kilometru.


×
Subiecte în articol: DN1 lucrari
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close