Antena 3 CNN Economic Auto Trafic îngreunat de grevă. Vezi unde sunt blocaje (VIDEO)

Trafic îngreunat de grevă. Vezi unde sunt blocaje (VIDEO)

Trafic îngreunat de grevă. Vezi unde sunt blocaje (VIDEO)
Sursa foto: trafic
01 Iun 2010   •   10:17

Coloane care se întind pe kilometri întregi şi intersecţii blocate minute în şir - aşa se circulă în Bucureşti marţi dimineaţă, în zi de gravă la metrou.

În jurul orei 9.00, întreaga capitală a fost blocată de sute de mii de maşini. Bulevardul Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai aglomerate zone. Coloanele de maşini s-au întins pe 3-4 kilometri

Blocaje au fost şi în zona Giuleşti, în estul capitalei şi în zona Piaţa Muncii.

La ora actuală, traficul este blocat în zonele în zonele Unirii, Titan, Lujerului, Pipera, Tunari şi Răzoare. Potrivit primarului Sorin Oprescu, peste 800.000 de maşini se află în trafic.



?Intrările sunt uşor aglomerate, agenţii de poliţie sunt acolo, agenţii de poliţie comunitară sunt şi ei. Era de aşteptat pentru că s-au speriat, au plecat mai devreme de acasă şi s-au creat ambuteiaje. Transportul public e la locul lui, conform discuţiilor cu sindicatele am căzut la o înţelegere care a fost respectată. Am vrut să nu blocăm Bucureştiul. Este puţină înghesuială, e mai bine de cât m-am aşteptat? a spus Oprescu.

La degajarea traficului lucrează 100 de poliţişti rutieri cărora li s-au alăturat şi 60 de poliţişti comuitari care au şi atribuţii de dirijare a traficului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic blocaj grevă
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc
x close