Antena 3 CNN Economic Auto Trafic pe DN 1A, Ploieşti-Cheia-Braşov, s-a deblocat după trei ore. Braţul unei automacarale căzuse pe şosea

Trafic pe DN 1A, Ploieşti-Cheia-Braşov, s-a deblocat după trei ore. Braţul unei automacarale căzuse pe şosea

Trafic pe DN 1A, Ploieşti-Cheia-Braşov, s-a deblocat după trei ore. Braţul unei automacarale căzuse pe şosea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    23 Noi 2011   •   18:09
Update 21.40 - Traficul rutier pe DN 1A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov, a fost reluat în condiţii normale după ce acesta a fost blocat, miercuri seară, mai mult de trei ore din cauza faptului că braţul unei automacarale a căzut pe carosabil.

Traficul pe de DN 1A, Ploieşti-Cheia-Braşov este blocat, miercuri seara, la ieşirea din localitatea Măneciu, după ce braţul şi cabina unei automacarale de mare tonaj s-a răsturnat transversal pe carosabil.

Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat peste câteva ore.

Potrivit oamenilor legii, braţul şi cabina de comandă ale automacaralei s-au desprins şi au căzut pe carosabil, blocând complet cele două benzi ale şoselei, informează Mediafax.

În urma incidentului, nu s-au înregistrat vitcime, însă un echipaj al Inspectortatului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-a deplasat în zonă şi este pregătit să intervină dacă va fi cazul.

În zona blocată au început deja să se formeze coloane de maşini.

DN 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte-Cheia-Săcele şi este circulat în special de autovhicule de mare tonaj, care nu au acces pe DN 1 în cursul săptămânii pe timp de zi, între orele 6.00 şi 22.00 şi în week-end.

×
Subiecte în articol: trafic blocat rasturnare
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close