Antena 3 CNN Economic Auto Trafic pe un singur sens pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu după ce sticle cu bere au căzut dintr-un tir pe şosea

Trafic pe un singur sens pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu după ce sticle cu bere au căzut dintr-un tir pe şosea

Trafic pe un singur sens pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu după ce sticle cu bere au căzut dintr-un tir pe şosea
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Iun 2012   •   15:58

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu se desfăşoară, marţi, pe un sigur sens, alternativ, după ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au căzut pe şosea, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, primele cercetări arată că tirul încărcat cu bere, care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, a intrat la un moment dat în balans, iar prelata autovehiculului de tonaj greu s-a rupt, o parte din marfă ajungând pe carosabil şi blocând un sens de circulaţie.
   
"Incidentul a avut loc în comuna Bujoreni, la Gura Văii. Carosabilul a fost udat cu bere după ce un tir a intrat în balans, prelata s-a rupt, iar berea cu care era încărcat camionul s-a împrăştiat pe carosabil, pe sensul de circulaţie Sibiu - Râmnicu Vâlcea. Traficul în zonă este restricţionat şi se realizează alternativ pe un singur sens, iar la faţa locului sunt şi lucrătorii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă care au intervenit pentru a preveni furtul de marfă de către localnici", a declarat subinspector Alina Teodorescu.
   
La această oră, traficul rutier în zonă se desfăşoară pe un sens, alternativ, sub supravegerea poliţiştilor rutieri, urmând ca sticlele şi cioburile să fie îndepărtate de pe asfalt, iar carosabilul să fie curăţat.
   

×
Subiecte în articol: Valcea trafic rutier sticle
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close