Antena 3 CNN Economic Auto Traficul blocat pe DN 1, în Sibiu, a fost reluat

Traficul blocat pe DN 1, în Sibiu, a fost reluat

Traficul blocat pe DN 1, în Sibiu, a fost reluat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iul 2012   •   21:48
UPDATE 22:20 - Traficul rutier a fost reluat, luni seară, în jurul orei 22.00, pe DN 1, în dreptul localităţii sibiene Aciliu, după ce fusese blocat din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini şi care s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane, informează Mediafax.


Traficul rutier este blocat, luni seară, pe DN 1, în dreptul localităţii sibiene Aciliu, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, informează Mediafax. Din primele informaţii furnizate de poliţişti reiese că o persoană a fost rănită grav.
   
Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii sibieni, trei autoturisme au fost implicate, luni seară, într-un accident rutier, pe DN 1, în zona Aciliu, iar o persoană a fost rănită grav.
   
"Din primele informaţii, o victimă este încarcerată, dar conştientă. Spre locul accidentului se deplasează o ambulanţă SMURD şi o autoutilitară de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Silviu Albişor.
   

×
Subiecte în articol: DN 1
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close