Antena 3 CNN Economic Auto Traficul rutier, în continuare blocat în unele judeţe din cauza ninsorilor (VIDEO)

Traficul rutier, în continuare blocat în unele judeţe din cauza ninsorilor (VIDEO)

Traficul rutier, în continuare blocat în unele judeţe din cauza ninsorilor (VIDEO)
17 Dec 2009   •   21:20

După o zi mai liniştită, viscolul revine. Meteorologii au anunţat cod galben de ninsoare şi viscol pentru vineri în sud-estul ţării. Exact zona cu cele mai mari probleme pe drumuri. Sunt în continuare blocaje în judeţele Buzău, Tulcea dar şi în nord-est la Vaslui. Şi DN 1 este blocat în judeţul Alba între Aiud şi Mirăslău. Un camion s-a răsturnat pe carosabil din cauza poleiului.

Zeci de autoturisme au fost blocate în apropiere de Măcin, în judeţul Tulcea. Ninsoarea abundentă şi viscolul au format troiene de aproape doi metri înălţime. Chiar şi utilajelor de deszăpezire le-a fost greu să-şi croiască drum prin zăpadă.

Pe Drumul Naţional 2, în apropiere de Urziceni, situaţia a fost asemănătoare. În ultimele ore, lucrătorii de la ISU au reuşit să elibereze câteva zeci de maşini rămase în zăpadă de mai bine de două zile.


Şi în judeţul Vaslui, Drumul Naţional care face legătura între sudul României şi vama Albiţa a fost blocat. Un TIR neechipat corespunzător a derapat şi s-a oprit de-a curmezişul şoselei. Coada de TIR-uri s-a întins pe câţiva kilometri.

Poliţiştii îi avertizează pe şoferi să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate corespunzător, pentru că va continua să ningă.




Antena 3


×
Subiecte în articol: trafic zapada ninsoare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close