Antena 3 CNN Economic Auto Traficul rutier pe DN 7, blocat în urma unui accident, a fost reluat după aproximativ două ore

Traficul rutier pe DN 7, blocat în urma unui accident, a fost reluat după aproximativ două ore

Traficul rutier pe DN 7, blocat în urma unui accident, a fost reluat după aproximativ două ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Noi 2011   •   09:52
UPDATE 12:00. Traficul rutier pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, blocat, marţi, la Linteşti (Argeş), în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un tir, a fost reluat după aproximativ două ore, informează Mediafax. În acea perioadă de timp, în zonă s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ şapte kilometri.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent Mădălina Bălănescu, în timpul blocajului traficul rutier dinspre Pitesti spre Râmnicu Vâlcea a fost deviat pe DN 7 C, prin municipiul Curtea de Argeş.
   
În cele aproximativ două ore de blocaj, pe DN 7 s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ şapte kilometri pe ambele sensuri.



Traficul este blocat pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Linteşti, în urma unui accident rutier.

Un TIR s-a ciocnit cu o maşină şi o persoană a decedat în urma accidentului.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe acest sector rutier ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close