Antena 3 CNN Economic Auto Trei femei, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Capitală (VIDEO)

Trei femei, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Capitală (VIDEO)

Trei femei, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Capitală (VIDEO)
Sursa foto: Trecere Pietoni
21 Noi 2009   •   20:28

Două femei au fost spulberate, sâmbătă după-amiază, pe o trecere de pietoni din centrul Capitalei. Printre ele şi o fetiţă de 15 ani. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, la intersecţia dintre strada Ştirbei Vodă şi Calea Plevnei. Şoferul limuzinei a virat cu viteză la stânga, nu s-a asigurat şi a fost lovit de un altul care circula regulamentar. Din nefericire, în zonă se aflau o mamă, împreună cu cele două fiice.

Cele trei femei traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. La mijlocul ei, au fost acroşate de o maşină, care s-a răsucit pe loc în urma coliziunii cu o alta, care avea prioritate. Una dintre fetiţe a fost aruncată cinci metri în aer

Fata cea mică şi mama ei au fost transportate de urgenţă la spital. Cealaltă fiică a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi cu o sperietură zdravănă.

În tot acest timp, şoferul vinovat nu le a întrebat nimic pe cele trei femei pe care le a lovit. Era prea ocupat să încerce să intimideze jurnaliştii sosiţi la faţa locului. Când a văzut că nu i-a mers, a încercat cu celălalt şofer implicat în accident, spunându-i că de fapt fetele au fost rănite de piesele care au sărit din maşini.

Dosarul a ajuns la parchet, unde se vor face cercetări pentru vătămare corporală gravă. DIn fericire, starea celor două femei este stabilă.



Observator

×
Subiecte în articol: trecere pietoni
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close