Antena 3 CNN Economic Auto Trei români, răniţi într-un alt accident în care sunt implicate maşini româneşti, în Ungaria

Trei români, răniţi într-un alt accident în care sunt implicate maşini româneşti, în Ungaria

Trei români, răniţi într-un alt accident în care sunt implicate maşini româneşti, în Ungaria
Sursa foto: accident ungaria
13 Aug 2009   •   14:19

Ziua şi accidentul grav pe şosele din Ungaria. Şoferul unui microbuz românesc a adormit la volan şi a ieşit de pe carosabil. Trei români au fost răniţi şi sunt acum în spitalele din zonă. Nu mai departe decât ieri s-a petrecut un alt accident la frontiera Ungariei cu România, în care au fost implicaţi tot cetăţeni români.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineţii. Microbuzul, plin cu muncitori sezonieri, a ieşit brusc de pe carosabil după ce a rupt un parapet.

Incidentul a avut loc în sud-vestul lacului Balaton, pe autostrada M7. Martorii spun că unii dintre răniţi nu au putut fi salvaţi doar prin intervenţia brigăzilor locale de pompieri. Autostrada a fost închisă traficului pe sensul de mers către graniţa cu Croaţia şi Slovenia.

Oficialii români spun că toţi răniţii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri. Poliţia urmează să stabilească exact cauzele ce au dus la acest accident, care vine la numai o zi după un altul, petrecut la graniţa Ungariei cu România. 12 oameni au fost răniţi miercuri după ce un pasager al maşinii a tras de volan, convins fiind că maşina nu se îndreaptă spre România. Bărbatul este acum reţinut şi anchetat de poliţia ungară.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ungaria roman
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close