Antena 3 CNN Economic Auto Un bărbat a fost rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe un bulevard din centrul Capitalei (VIDEO)

Un bărbat a fost rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe un bulevard din centrul Capitalei (VIDEO)

Un bărbat a fost rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe un bulevard din centrul Capitalei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Aug 2010   •   19:30

Viteza a fost cauza unui accident grav care a avut loc, sâmbătă după-amiază, în Capitală. Un şofer care circula cu viteză a pierdut controlul maşinii, a lovit bordura şi s-a răsturnat pe Bulevardul Lascăr Catargiu.

Un bărbat care mergea, sâmbătă după-amiază, cu maşina pe Bulevardul Lascăr Catargiu, dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Victoriei, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autovehiculul, fiind dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că bărbatul, care conducea un autoturism Volkswagen Polo, dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Victoriei, a pierdut controlul volanului când a ajuns pe Bulevardul Lascăr Catargiu, a intrat într-un scuar şi s-a răsturnat de două-trei ori.

Echipajele de descarcerare venite la faţa locului au reuşit să îl scoată pe bărbat din maşină, acesta fiind dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

În urma accidentului, circulaţia pe Bulevardul Lascăr Catargiu s-a desfăşurat cu dificultate, fiind restricţionată temporar pe o bandă. Potrivit martorilor, şoferul circula cu viteză foarte mare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masina Capitală barbat sofer viteza spital
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close