Antena 3 CNN Economic Auto Un ieşean a intrat cu maşina într-un gard, după ce a consumat alcool şi plante etnobotanice (VIDEO)

Un ieşean a intrat cu maşina într-un gard, după ce a consumat alcool şi plante etnobotanice (VIDEO)

Un ieşean a intrat cu maşina într-un gard, după ce a consumat alcool şi plante etnobotanice (VIDEO)
19 Apr 2010   •   21:53

Beat, posibil drogat şi fără carnet de conducere. În aceste condiţii a urcat la volan un ieşean. Drumul s-a terminat însă într-un gard, iar bărbatul a ajuns la spital cu răni grave şi va fi şi cercetat de poliţişti.

"Din declaraţiile celor de faţa locului, pacientul a fost expus la plante etnobotabice şi la băuturi, posibil alcoolice. Probe toxicologice au fost înmânate poliţiei pentru evaluare medico-legală", a spus şeful UPU a Spitalului Sfântul Spiridon.

Accidentul a avut loc în afara oraşului. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul încălcase mai multe reguli de circulaţie.

"Tânărul, care nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra autovehicolului oprindu-se cu acesta într-un gard. Tânărul a suferit leziuni grave, motiv pentru care poliţiştii nu l-au putut testa cu aparatul etilotest, dar a declarat că a consumat băuturi alcoolice", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi substanţelor care afectează psihicul.




Antena 3

×
Subiecte în articol: gard alcool permis Iași
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close