Antena 3 CNN Economic Auto Un jandarm din Bistriţa a provocat un accident, după ce s-a urcat băut la volan (VIDEO)

Un jandarm din Bistriţa a provocat un accident, după ce s-a urcat băut la volan (VIDEO)

Un jandarm din Bistriţa a provocat un accident, după ce s-a urcat băut la volan (VIDEO)
12 Apr 2010   •   10:47

Accident în localitatea bistriţeană Rodna, produs chiar de adjunctul Jandarmeriei din localitate. Acesta, împreună cu şeful său mergeau spre sediul insituţiei, când o maşină se pare că le-a tăiat calea, iar şoferul a pierdut controlul volanului. Nimeni nu a fost rănit, însă martorii spun că şoferul era băut bine.

Şeful de post al jandarmeriei montane din Rodna şi adjunctul său se întorceau la sediu pentru a lăsa maşina, când şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ. A făcut bucăţi un stâlp din beton şi s-au oprit în gardul unei locuinţe.

Adjunctul se afla la volan. Şeful de post era în dreapta. Martorii susţin că cei doi au ar fi consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii nu au putut stabili deocamdată alcoolemia în cazul şoferului. Şefii jandarmului au cerut analize suplimentare pentru a fi siguri de rezultat.

Din fericire, niciunul dintre jandarmi nu a fost rănit. Şefii săi au ajuns şi ei în zonă. Rezultatele anchetei vor stabili şi ce măsuri se vor lua pe numele celor doi jandarmi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: jandarm Bistriţa
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close