Antena 3 CNN Economic Auto Un mort şi 22 răniţi, după ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă în Sibiu

Un mort şi 22 răniţi, după ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă în Sibiu

Un mort şi 22 răniţi, după ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă în Sibiu
23 Iun 2011   •   08:12

Grav accident de circulaţie pe centura oraşului Sibiu. Un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă. Un pasager a murit pe loc şi alţi 22 au fost răniţi. În autocar se aflau 40 de persoane care se întorceau din Spania.

Persoana care a murit este şoferul de rezervă al autocarului. Traficul rutier pe centura oraşului Sibiu a fost oprit.

"Accidentul s-a petrecut la ieşirea de pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu cãtre Veştem. Din primele informaţii, se pare cã pe fondul nepãstrãrii distanţei corespunzãtoare în mers faţã de maşina din faţã, autocarul a lovit partea din spate a unei basculante", a declarat purtãtorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Baltoş, citat de Mediafax.


Imagini de la locul accidentului


Răniţii au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţã, cu multiple traumatise la cap şi la faţă şi cu fracturi la membre. Pacienţii sunt români şi provin din judeţe precum Vâlcea şi Argeş.

Martorii au declarat că persoana care a murit în accident este şoferul de rezervã al autocarului.
 


Autocarul venea din Spania şi se îndrepta spre Bucureşti. Autovehiculul aparţine firmei Saiz Tour, dar este înmatriculat în Spania.

În urmă cu două zile, 5 români au murit şi 22 au fost grav răniţi, în urma coliziunii frontale dintre un autocar românesc şi o autoutilitară pe autostrada M70 din Ungaria.
 



×
Subiecte în articol: accident autocar mort raniti
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close