Antena 3 CNN Economic Auto Un mort şi doi răniţi grav, după ce un autoturism s-a răsturnat într-o curbă, în Aiud

Un mort şi doi răniţi grav, după ce un autoturism s-a răsturnat într-o curbă, în Aiud

Un mort şi doi răniţi grav, după ce un autoturism s-a răsturnat într-o curbă, în Aiud
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Iul 2012   •   20:27

O persoană a murit şi alte două au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă seară, într-o curbă pe o stradă din municipiul Aiud, din judeţul Alba, informează Mediafax.
   
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, iar maşina a derapat şi s-a răsturnat.
   
În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat, iar alte două persoane, pasagere în aceeaşi maşină, au fost rănite grav.
   
Cele trei victime au rămas blocate între fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea acestora.
   
Din cauza accidentului, circulaţia în zona în care s-a produs accidentul este îngreunată deoarece traficul se desfăşoară alternativ pe o singură bandă până când poliţiştii vor termina cercetările la faţa locului.
   
Strada Tudor Vladimirescu este cea mai importantă arteră din Aiud şi aceasta este ruta pe care cei care circulă pe DN 1 tranzitează municipiul.
   

×
Subiecte în articol: Alba mort curba Aiud
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close