Antena 3 CNN Economic Auto Un şofer a fost prins circulând cu o viteză record pe autostrada Soarelui: 248 km/oră (VIDEO)

Un şofer a fost prins circulând cu o viteză record pe autostrada Soarelui: 248 km/oră (VIDEO)

Un şofer a fost prins circulând cu o viteză record pe autostrada Soarelui: 248 km/oră (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Aug 2010   •   12:02

248 de km pe oră. Este viteza cu care a fost prins un şofer circulând pe Autostrada Soarelui. Şoferul prea grăbit are 23 de ani şi se afla la volanul unui Porsche. Poliţiştii de la Brigada Rutieră i-au suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile. În plus, şoferul vitezoman s-a ales şi cu nouă puncte amendă. Este pentru a doua oară când bărbatul este prins zburând pe drumurile publice. Anul trecut, al a fost depistat cu 214 kilometri la oră.

Tânărul care mergea cu maşina pe Autostrada Soarelui având o viteză de 248 de kilometri pe oră a fost identificat vineri de către poliţiştii rutieri.

"Lui Cristian Ş., de 23 de ani, din municipiul Bucureşti, surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 248 km/h, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile şi i s-au aplicat 9 puncte amendă", se arată într-un comunicat de sâmbătă al Poliţiei Române, informează Mediafax.

Poliţiştii atenţionează că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close