Antena 3 CNN Economic Auto Un şofer bucureştean a distrus 4 maşini dintr-o lovitură. Martorii spun că ar fi suferit o criză de epilepsie

Un şofer bucureştean a distrus 4 maşini dintr-o lovitură. Martorii spun că ar fi suferit o criză de epilepsie

Un şofer bucureştean a distrus 4 maşini dintr-o lovitură. Martorii spun că ar fi suferit o criză de epilepsie
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    16 Feb 2012   •   17:42

Un şofer a reuşit să distrugă 4 maşini dintr-o lovitură, pe bulevardul Magheru din Capitală. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit maşinile care staţionau, la semafor.

Bărbatul care a lovit maşinile oprite la semafor este şofer profesionist angajat al unei firme care distribuie apă plată. Era în timpul unui transport când a provocat accidentul, iar martorii spun că înaintea impactului conducătorul auto ar fi suferit o criză de epilepsie.

Imediat după accident, şoferul dubei a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Avea doar răni superficiale. La un prim consult, medicii nu au găsit semne că şoferul ar suferi de epilepsie, aşa cum susţin martorii.

În cazur bolnavilor de epilepsie, poliţia rutieră nu eliberează permise de conducere, pentru că boala poate afecta capacitatea de a şofa. Existã însăexcepţii. În baza istoricului medical un epileptic poate primi derogare. În aceste cazuri, responsabilitatea aparţine medicului care îl declarã apt pe candidat.

 



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close