Antena 3 CNN Economic Auto Un tânăr a ucis o femeie, după ce a ignorat un semn de circulaţie pe şosea

Un tânăr a ucis o femeie, după ce a ignorat un semn de circulaţie pe şosea

Un tânăr a ucis o femeie, după ce a ignorat un semn de circulaţie pe şosea
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iul 2011   •   18:31

O tânără de 28 de ani şi fetiţa ei de 2 ani au fost strivite de o maşină, pe un trotuar din Craiova! Un tânăr care îşi ducea prietena la admitere n-a oprit la stop, a lovit o alta masina iar aceasta s-a rasturnat peste cele două. Medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie, dar se străduiesc să-i salveze copilul.

Pe trotuar nu există airbag-uri sau centuri de siguranţă. Două tone de fier s-au răsturnat peste femeia care-şi plimba liniştită fiica de doi ani. Culmea, se grăbeau să ajungă la facultatea de medicină. Până să salveze vieţi, însă, au luat una.

Adolescentul a ignorat semnul STOP la intrarea în intersecţie. A lovit în plin o maşină care venea pe drumul cu prioritate şi a aruncat-o peste femeia şi fiica ei.

Şoferul maşinii care a căzut peste femeie are lacrimi în ochi. Circula regulamentar. A fost doar o piesă în domino-ul fatal.

Femeia lovită s-a stins astăzi, la spital, pe masa de operaţie. Pentru fetiţa ei de doi ani, mai există şanse. Şoferului de la care a pornit totul i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 



×
Subiecte în articol: accident adolescent morti raniti Craiova
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close