Antena 3 CNN Economic Auto Un tânăr din Bistriţa a murit, după ce a fost strivit de un TIR al cărui şofer a făcut infarct

Un tânăr din Bistriţa a murit, după ce a fost strivit de un TIR al cărui şofer a făcut infarct

Un tânăr din Bistriţa a murit, după ce a fost strivit de un TIR al cărui şofer a făcut infarct
Sursa foto: accident
27 Apr 2010   •   23:09

Sfârşit absurd pentru un tânăr de 18 ani din Bistriţa-Năsăud. A fost zdrobit de un camion în faţa casei, după ce şoferul a făcut infarct la volan. Băiatul, care stătea pe o bancă, a luat-o la fugă să se salveze. Dacă ar fi rămas pe bancă, ar fi supravieţuit.

Maşina a tăiat două benzi şi a ajuns pe celălalt sens de mers. A lovit o maşină, apoi o alta. Tânărul a apucat să vadă cu coada ochiului mastodontul. A sărit instinctiv de pe bancă. Dar a luat-o într-o direcţie greşită. A fost prins între autoutilitară şi un stâlp de beton.

Tânărul a murit pe loc. Avea tot pieptul strivit. Medicii au încercat să-l salveze măcar pe şoferul camionului. L-au resuscitat timp de o oră, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Bărbatul avea doar 39 de ani. Medicii spun că intrase în stop cardio-respirator înainte de producerea accidentului.

Tânărul ucis era elev în clasa a douăsprezecea, în Prundu Bârgăului. Părinţii lui, ambii în stare de şoc, au avut nevoie de ajutorul medicilor.

În celelalte maşini lovite de camion, patru oameni au fost răniţi uşor. Nu au avut nevoie însă de spitalizare.

Observator

×
Subiecte în articol: TIR tanar Bistriţa infarct
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close