Antena 3 CNN Economic Auto Un TIR turcesc încărcat cu anvelope a luat foc, pe DN 7, în Vâlcea

Un TIR turcesc încărcat cu anvelope a luat foc, pe DN 7, în Vâlcea

Un TIR turcesc încărcat cu anvelope a luat foc, pe DN 7, în Vâlcea
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
12 Ian 2012   •   09:32

Un TIR înmatriculat în Turcia încărcat cu anvelope a luat foc, miercuri seară, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în dreptul localităţii vâlcene Brezoi, informează Mediafax. Din această cauză, circulaţia rutieră a fost blocată aproximativ două ore.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, TIR-ul circula dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea, iar la Gura Lotrului, în dreptul localităţii Brezoi, conducătorul auto s-a speriat când a observat un incendiu la capul-tractor al autovehiculului şi a tras de volan aşezând autovehiculul de mare tonaj de-a latul şoselei. Incendiul a izbucnit din cauza unei defecţiuni tehnice, în urma incidentului circulaţia fiind blocată din ambele sensuri.

"Cabina a fost mistuită de flăcări, iar focul s-a extins şi asupra anvelopelor cu care era încărcat TIR-ul. Pompierii militari au reuşit să stingă flăcările şi au descărcat încărcătura de anvelope, cuprinsă şi ea parţial de flăcări. După două ore, traficul rutier pe Valea Oltului a fost reluat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subcomisarul Eusebiu Predonescu.
   
Incendiul a fost stins după aproximativ două ore, iar TIR-ul a fost scos în afara carosabilului, traficul rutier pe Valea Oltului fiind reluat pe ambele sensuri.

Primele date asupra cauzei incendiului arată că acesta a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia electrică a autovehiculului.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close