Antena 3 CNN Economic Auto Vaslui. Doi morţi şi cinci răniţi, între care trei copii, după un accident grav

Vaslui. Doi morţi şi cinci răniţi, între care trei copii, după un accident grav

Vaslui. Doi morţi şi cinci răniţi, între care trei copii, după un accident grav
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Feb 2011   •   11:54

Două persoane au murit, iar alte cinci, între care trei copii, au fost transportate în stare gravă la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum judeţean din Vaslui, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, informează Mediafax.

Accidentul rutier soldat cu şapte victime a avut loc în dreptul comunei vasluiene Banca, pe drumul judeţean DJ 244 Banca - Viişoara,

Şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a ciocnit frontal, pe contrasens, cu o altă maşină, care circula regulamentar.

În urma impactului, conducătorul Daciei Logan, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit pe loc, iar o femeie aflată în acelaşi autoturism a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital, decedând şi ea la scurt timp.

La locul accidentului, s-au deplasat patru maşini de ambulanţă şi un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor şi transportarea victimelor la spital.

Printre cele şapte victime se aflau şi trei copii, din care unul în stare foarte gravă, toţi cei cinci accidentaţi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

 


×
Subiecte în articol: accident Barlad spital raniti mort
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close