Antena 3 CNN Economic Auto Vitezoman prins cu 236 de km/oră, pe Autostrada Soarelui

Vitezoman prins cu 236 de km/oră, pe Autostrada Soarelui

Vitezoman prins cu 236 de km/oră, pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    02 Sep 2011   •   08:51
 
Vânătorul de vitezomani nu le dă nicio şansă şoferilor grăbiţi. Un bărbat care gonea, pe Autostrada Soarelui, cu 236 de km pe oră a fost prins şi blocat în trafic în doar câteva secunde. Este o viteză-record pentru misiunile de până acum la cele mai rapide maşini care patrulează pe drumurile României.

"Recordul de viteză a fost înregistrat de un bolid foarte puternic, cu 236 km/oră", a declarat agent-şef Adrian Cristea, de la Poliţia Autostrăzi.

Considerată a fi una dintre cele mai rapide maşini de serie din lume, Lotus Evora S, maşina din dotarea Poliţiei Române, a început să facă victime pe Autostrada Soarelui.

Cu siguranţă, un Logan nu ar fi reuşit să se ţină după acest vitezoman. Pentru noua maşină a fost floare la ureche. În cinci kilometri l-a blocat peconducătorul auto, iar poliţiştii au constatat că şoferul avea şi permisul suspendat.

Singurul inconvenient al bolidului care a intrat gratuit în dotarea Poliţie este consumul. Dacă este folosit în regim sport, poate să ajungă şi la 30 de litri pe suta de kilometri. Maşina rămâne în dotarea poliţiştilor prin contract de comodat doi ani, timp destul să îi dezveţe pe şoferi de năravul vitezei.
 



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close