Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen ia în calcul suspendarea producţiei în preajma sărbătorilor de iarnă

Volkswagen ia în calcul suspendarea producţiei în preajma sărbătorilor de iarnă

Volkswagen ia în calcul suspendarea producţiei în preajma sărbătorilor de iarnă
29 Oct 2008   •   21:04

Compania Volkswagen a aunţat că ar putea suspenda producţia uzinelor auto din Germania, aşa cum au făcut-o deja mai mulţi dintre concurenţii săi, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al societăţii, citat de AFP. "Luăm în calcul prelungirea vacanţei de Crăciun cu câteva zile", a declarat purtătorul de cuvânt citat pentru Dow Jones Newswires. Acesta a confirmat astfel declaraţiile făcute de preşedintele comitetului director al companiei, Bernd Osterloh.
Liniile de producţie ar putea fi astfel oprite între trei şi cinci zile în plus faţă de zilele normale de concediu, însă deocamdată nu a fost luată o decizie clară în acest sens. Cu doar câteva zile în urmă Daimler a anunţat că îşi va opri producţia în uzinele sale din Germania, în aceeaşi perioadă, a Crăciunului, pentru cinci săptămâni.
BMW şi Opel sunt alte două nume mari din industrie care au operat deja suspendări ale producţiei, la începutul acestei luni. De asemenea, Audi, divizie care face parte din grupul Volkswagen a anunţat o scădere considerabilă a cererii pentru autoturisme pentru trimestrul III al anului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen Crăciun sarbatori de iarna
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close