Antena 3 Economic Auto Câte maşini va rechema Volkswagen în service

Câte maşini va rechema Volkswagen în service

de S.T.    |    15 Oct 2015   •   22:09
Câte maşini va rechema Volkswagen în service
Volkswagen va rechema în service în cele 28 de state membre ale Uniunii Europene (UE) 8,5 milioane de autovehicule echipate cu softul de manipulare a emisiilor, acţiunile de remediere, care nu vor presupune costuri pentru proprietarii maşinilor, urmând să înceapă în ianuarie 2016.
   
Autoritatea federală pentru transport auto din Germania a aprobat un plan de măsuri transmis săptămâna trecută de Volkswagen.

Programul presupune rechemarea în Germania a 2,4 milioane de maşini.
   
În exteriorul UE, fiecare ţară va clarifica în parte care clase de emisii ale motorului EA 189 sunt afectate.
   
"Lucrul la soluţiile tehnice prezentate în planul de măsuri se derulează în prezent la viteză maximă. Acţiunile de remediere la vehicule vor începe în ianuarie 2016 fără să presupună costuri pentru clienţi. Soluţiile tehnice pot implica măsuri software cât şi hardware", se arată într-un comunicat al Volkswagen.
   
Toate măsurile vor fi prezentate iniţial autorităţilor responsabile, notează compania. Ulterior, Volkswagen va informa posesorii maşinilor, în următoarele săptămâni şi luni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close