Antena 3 CNN Economic Avertismentele specialiştilor: Urmează o criză financiară mai mare decât cea din 2008

Avertismentele specialiştilor: Urmează o criză financiară mai mare decât cea din 2008

Avertismentele specialiştilor: Urmează o criză financiară mai mare decât cea din 2008
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Ian 2016   •   10:00

Avem o criză a petrolului, pentru că depăşeşte foarte multe praguri. Vorbim de o industrie solidă în 2007-2008. Avem o criză a datoriilor şi o industrie a automobilului bântuită de criză şi de scăderi bursiere. Bursele din China suferă. Noi ne încăpăţânăm să spunem că nu e nicio problemă.

 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de marţi a Daily Income, realizată de Adrian Măniuţiu, alături de redactorul şef al Jurnalului Naţional, Elena Cristian.
 
"Mai bine să creeze panică, decât să stăm cuminţi, cum am stat în 2008, când toată lumea spunea că va veni criza în România şi noi spuneam că economia duduie şi e totul în regulă. Şi nu a fost deloc aşa. Vorbim de şapte ani de criză serioasă în România, iar acum ne aflăm într-un alt punct. Nu mai suntem în 2007, când toată lumea era bine şi toată lumea a fost zdruncinată. Nici România nu mai are resursele pe care le avea în 2007. Eu cred că se impune o analiză serioasă a modului în care să ne pregătim pentru următorii ani. Oricât va creşte economia, mai sunt încă foarte multe goluri de umplut", a opinat Elena Cristian. 
 
"Eu aş putea să cred că va fi bine, dacă vor fi prezentate argumente, dar moment nu există nici măcar un argument care să arate că acea criză nu se va întoarce", a explicat Elena Cristina. 
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close