Antena 3 CNN Economic BizNews. Când vor fi acordate microgranturile de 2.000 de euro și cum arată 2020 pentru antreprenori

BizNews. Când vor fi acordate microgranturile de 2.000 de euro și cum arată 2020 pentru antreprenori

Statul a publicat procedura de implementare a microgranturilor de maximum 2.000 de euro acordate firmelor care nu aveau salariați, ca măsură de ajutor după starea de urgență.

BizNews. Când vor fi acordate microgranturile de 2.000 de euro și cum arată 2020 pentru antreprenori
de Bianca Voinea    |    04 Oct 2020   •   11:21

Însă nu se știe exact când vor ajunge banii la beneficiari, pentru că ordonanța prin care se acordă acest sprijin urmează să sufere mai multe transformări substanțiale. Mai multe aflați din clipul video.

CUM ARATĂ 2020 PENTRU ANTREPRENORI

Faptul că 2019 a fost cel mai bun an din istorie pentru România a fost un atu pentru antreprenori în perioada pandemiei. Am avut companii stabile din punct de vedere financiar, care au putut face față crizei.

De altfel, cele 70.000 de firme care au cerut sprijul statului în acest an generează doar 20% din cifra de afaceri totală din 2019. Ce impact au avut masurile luate de stat pentru mediul antreprenorial aflați din clipul video.

SCHIMBĂRI ÎN CODUL MUNCII. PE CINE VIZEAZĂ?

Salariații care se află într-o dispută la locul de muncă pot beneficia de sprijinul unui specialist în legislația muncii, conform celei mai noi modificări din Codul Muncii.

Totodată, angajatorii își pot externaliza serviciile de salarilaze sau resurse umane, cu condiția să fie supravegheate de un specialist în legislația muncii. Vezi clipul video.

×
Subiecte în articol: BizNews
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close