BizNews: Euro sare de 5 lei în 2021?

de Bianca Voinea    |    27 Dec 2020   •   10:30
BizNews: Euro sare de 5 lei în 2021? Pixabay.com Exclusiv

Economiștii se așteaptă la un an complicat pentru Leu. Ba chiar depășirea pragului psihologic de 5 Lei, raportat la un Euro, nu pare foarte departe.

Pe fondul acestor fluctuații provocate, evident, de pandemie, specialiștii recomandă investiții. Care sunt investițiile sigure pentru români aflați din clipul video, de la economistul Adrian Măniuțiu. 

Riscuri pentru investitori în 2021

Pentru piețele de capital 2020 a fost cu schimbări majore, de la agonie la extaz, în contextul în care pandemia a influențat bursele. Dacă vor putea ele fi stabilizate în 2021, dar și câți investitori vor mai călca pragul României în anul care bate la ușă, aflați din clipul video, de la Daniela Șerban, președinte ARIR. 

Cine o să mai muncească de acasă în 2021

Specialiștii în Resurse Umane spun că pandemia a transformat iremediabil modul de funcționare al companiilor, din punct de vedere al organizării muncii. De exemplu, dacă până acum vârsta reprezenta un criteriu important la angajare, acum, pentru telemuncă aceasta va fi irelevantă. Ce alte schimbări va aduce 2021 în HR, dar și ce îndatoriri suplimentare aduc următoarele 12 luni pentru angajatori aflați din clipul video, de la Doru Dima, specialist în psihologia muncii. 

Parteneri
x close