Antena 3 CNN Economic BizNews. Prețurile testelor COVID-19, în atenția autorităților

BizNews. Prețurile testelor COVID-19, în atenția autorităților

Prețurile testelor pentru COVID-19 sunt atent analizate de Consiliul Concurenței. Inspectorii au găsit în piață diferențe mari, unele prețuri fiind și de 3 ori mai mari decât media pe care o au cei mai mulți dintre operatori.

BizNews. Prețurile testelor COVID-19, în atenția autorităților
Sursa foto: Hepta
de Bianca Voinea    |    08 Noi 2020   •   10:00

Însă, până la o reglementare legală, președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, îi sfătuiește pe consumatori să se documenteze bine înainte de a plăti un astfel de test. Mai multe aflați din clipul video.

BizNews. Piețele financiare europene, tot mai stresate

Sistemul financiar european arată a fi tot mai stresat, după al doilea lockdown. Societățile de asigurări, de exemplu, ar putea fi puternic impactate, din cauza pandemiei.

Și nu vorbim doar despre un impact iminent, ci de unul de durată, de până la 5 ani. Mai multe aflați din clipul video, de la Daniel Apostol, directorul de comunicare al Autorității de Supraveghere Financiară.

BizNews. Comerțul cu amănuntul, în creștere

În ciuda pandemiei, comerțul a înregistrat o creștere de 1,4% mai mult în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu  aceeași perioadă din 2019. Însă, avansul obținut de produsele alimentare și de cele nealimentare a fost dezechilibrat de scăderea consumului de carburanți.

Cum a evoluat comerțul și cum arată cifrele pe fiecare semestru aflați din clipul video, de la consultantul Claudiu Vrînceanu.

BizNews este o rubrică realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: COVID-19 BizNews
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close