Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 electrocasnice. eMAG dezlantuie reducerile bomba

Black Friday 2017 electrocasnice. eMAG dezlantuie reducerile bomba

Black Friday 2017 electrocasnice. eMAG dezlantuie reducerile bomba
17 Noi 2017   •   07:25
Black Friday 2017 electrocasnice mici. Pe 17 noiembrie magazinul online eMAG are reduceri uriase la electrocasnice mari si mici. Reducerile au inceput sa curga in jurul orei 7 dimineata.
 
eMAG a dat startul reducerilor - Vezi AICI lista completa!
 
eMAG tocmai a anuntat primele 10 oferte de Black Friday 2017 - Vezi AICI.
 
Pe lista de reduceri eMAG Black Friday 2017 deja anuntata de emag.ro se afla electrocasnice precum combinele frigorifice, aparatele de gatit cu aburi sau blenderele.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
eMAG are reduceri la urmatoarele electrocasnice mici: blendere, tocatoare, roboti de bucatarie, mixere, masini de tocat, feliatoare, storcatoare, fierbatoare, sandwich makere, prajitoare de paine, masini de paine, aparate de gatit cu aburi, deshidratoare, multicookere, aparate de preparat desert, gratare electrice, cuptoare electrice, friteuze, cantare de bucatarie, aparate de vidat, cuptoare cu microunde, fiare de calcat, statii de calcat sau aspiratoare.

 

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG blendere

 
Blenderul Tefal BlendForce Glass Tripl'Ax BL313A38, 500 W, 1,25 litri, cu doua viteze, din inox, poate fi cumparat acum la un pret foarte bun. Tehnologia Tripl’Ax combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a obtine rezultate perfecte de amestecare. Sucuri de fructe, piureuri, milkshake-uri sau supe de casa si sosuri – toate pot fi preparate la acest blender. Datorita combinatiei intre puterea motorului de 500W, 2 trepte de viteza si functia Pulse, poate amesteca rapid si omogen orice ingredient. Marunteste fructe si legume proaspete, ceapa, usturoi sau verdeturi proaspete precum menta si busuiocul.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Mai multe reduceri eMAG Black Friday 2017 electrocasnice gasiti AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG tocatoare

 
Pe lista de reduceri eMAG Black Friday 2017 electrocasnice mici se afla si tocatorul Bosch MMR08R2, 400 W, 0.8 l, 1 viteza.Aparat de maruntit compact, pentru procesare rapida prin mixare sau maruntire. Poate marunti ceapa, nuci, carne frageda, iar datorita discului de emulsifiere puteti prepara creme sau albus de ou. Containerul de 800 ml este pretabil pentru microunde si masina de spalat vase. Componentel sunt usor de curatat in masina de spalat vase.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG mixere

 
Un mixer planetar Heinner HPM-8012X, 800W, miscare eliptica, cu bol din inox, poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun pe siteul emag.ro de Black Friday 2017. Mixerul are 12 trepte de viteze si 3 accesorii: tel, carlig pentru framantare si paleta.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG stoarcatoare

 
In ceea ce priveste storcatoarele de fructe si legume, storcatorul cu melc Star-Light SJB-150R, 150 W, 55 RPM, recipient suc 1.0 l, recipient pulpa 0.8 l, cu functie Reverse, este solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc un storcator performant, cu un bun raport calitate-pret. Inovatia storcatorului Star-Light Slow Juicer SJB-150R consta in utilizarea unei tehnologii de stoarcere lenta (55RPM) ce permite obtinerea celui mai bun rezultat in ceea ce priveste sucul natural din fructe si legume.
 
Star-Light Slow Juicer pastreaza mai multa pulpa in sucul extras, spre deosebire de vechile storcatoare centrifugale. Mai multa pulpa in sucul stors, mai putin suc in pulpa reziduala, obtinandu-se astfel un amestec omogen bogat in vitamine. 
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG fierbatoare

 
Fierbatorul Heinner Instant-47, 2200 W, 1,5 litri, are un pret extrem de accesibil in campania eMAG Black Friday 2017 electrocasnice mici. Caracteristici principale:
 
Filtru de ceai incorporat
Capacitate: 1,8 litri
Iluminare in timpul functionarii
Corp din sticla
Baza rotativa 360 de grade
Rezistenta din inox acoperita
Oprire automata

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG prajitoare de paine

 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
Prajitorul de paine Gorenje T850BK, 850 W, cu spatii pentru 2 felii, control electronic cu 7 grade de rumenire, fabricat din inox, se afla pe lista celor mai populare prajitoare de paine aflate acum la reducere pe emag.ro. Cu ajutorul prajitorului de paine Gorenje 7850BC puteti incalzi cornuri sau chifle pentru dumneavoastra si familie, bucurandu-va de un mic dejun nemaipomenit. Cu un design simplu si elegant, acest aparat este potrivit pentru orice bucatarie.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG aparate de gatit cu aburi

 
Aparatele de gatit cu aburi sunt si ele la oferta. Aparatul Philips HD9126/00, 900 W, 9 litri, dispune de intensificator unic de arome, care adauga gustul delicios al plantelor aromatice si al condimentelor, oferind si mai multa savoare gatitului la aburi. Doar adaugati plantele aromatice si condimentele dumneavoastra preferate in intensificator si lasati ca aburul sa aiba grija de restul. Caldura aburului elibereaza aromele delicate din plantele aromatice si condimente, care infuzeaza alimentele cu arome apetisante. Aparatul de gatit cu aburi are si cronometru cu setare pentru peste, legume, orez si multe altele. 
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG multicookere

 
Un multicooker Philips HD4749/70, 1070 W, 5 litri, cu 22 de programe automate, poate fi cumparat acum, de Black Friday 2017, la un pret foarte bun. Dispune de functie de preparare pe etape pentru preparate preferate personalizabile, precum si de functie de incalzire 3D pentru preparate incalzite uniform. Oala cu manere are invelis ceramic pentru utilizare si curatare usoare.
 
Multicookerul are si cos de preparare la abur inclus, cronometrul presetat 24 ore usor de programat, ceea ce asigura faptul ca felurile de mancare sunt gata la timp. Blocarea convenabila pentru copii ofera siguranta in bucatarie.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG friteuze

 
Friteuza Philips Airfryer XL HD9240/30, Tehnologie RapidAir 210 grade C, Cronometru, LCD Touchscreen, Functie gatit presetata, 2100 W, 2.2 l, este si ea pe lista de reduceri eMAG Black Friday 2017 electrocasnice mici.
 
Aceasta friteuza extrem de performanta beneficiaza de tehnologia Rapid Air unica de la Airfryer ce va permite sa prajiti, coaceti, rumeniti si sa gatiti pe gratar gustari si feluri de mancare delicioase cu mai putina grasime decat friteuzele traditionale, utilizand foarte putin ulei sau deloc. De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air genereaza mai putin miros decat friteuzele traditionale, este usor de curatat, sigura si economica pentru utilizarea zilnica.
 
Cu ecranul digital tactil, puteti controla mai usor si cu mai multa precizie timpul si temperatura de gatire. Savurati felul dumneavoastra preferat de mancare, preparat la temperatura si durata potrivite pentru rezultate optime.
 
Black Friday 2017 electrocasnice mici eMAG emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

×
Subiecte în articol: emag reduceri emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close