BLACK FRIDAY 2018. Mare atenţie! Clienţii care speră să cumpere produse mai ieftine pot fi păcăliţi de magazine

de S.T.    |    15 Noi 2018   •   10:04
BLACK FRIDAY 2018. Mare atenţie! Clienţii care speră să cumpere produse mai ieftine pot fi păcăliţi de magazine Foto: pixabay.com

BLACK FRIDAY 2018. Clienţii care speră să cumpere produse mai ieftine de Black Friday pot fi păcăliţi de magazine. Mulţi comercianţi apelează la tot felul de trucuri pentru a încasa mai mulţi bani de la oamenii creduli. O practică des întâlnită este să crească preţurile înainte de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2018. În anii trecuţi, au apărut imagini pe internet care demonstrau că preţul unui produs era şi cu până la 100% mai mare decât înainte de Black Friday. Astfel cu tot cu reduceri, clienţii plăteau mai mult decât dacă ar fi cumpărat produsul înainte de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2018. Unele magazine s-ar putea folosi de această zi doar pentru a atrage clienți mai mulţi, fără să facă în realitate vreo reducere. Cei mai mulţi clienții nu urmăresc preţurile înainte şi presupun automat că plătesc mai puţin.

BLACK FRIDAY 2018. Un alt „truc” frecvent întâlnit este acela de a afişa un preţ la raft, iar la casă, în urma scanării produsului, preţul să fie mai mare.

Parteneri
x close