Antena 3 CNN Economic Buget 2017. Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici: „Este ambiţios. Riscul este foarte mare să nu se îndeplinească”

Buget 2017. Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici: „Este ambiţios. Riscul este foarte mare să nu se îndeplinească”

Buget 2017. Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici: „Este ambiţios. Riscul este foarte mare să nu se îndeplinească”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2017   •   10:57

Bugetul pe 2017 a fost adoptat fără mari emoţii şi în timp record, după 13 ore de dezbateri în plen, împărţite în două zile chiar daca opozitia a anuntat ca nu va susţine acest proiect.

Bugetul se încadreaza în ținta de deficit de 3% iar premierul a anuntat că anul acesta se estimează o creştere economică de peste 5 la sută.

Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici a comentat în emisiunea Income de la Antena 3 ce şanse sunt ca Guvernul Grindeanu să-şi îndeplinească obiectivele.

„Este un buget ambiţios. Nu spune nimeni că nu se poate realiza. În primul semestru vom şti exact dacă ceea ce s-a anticipat la începutul anului are şanse şi să se realizeze până la final. Aici diferă de la ministru de Finanţe la ministru de Finanţe, de modul cum gândeşti un buget şi cum, în modul în care îndrăzneşti să crezi în ceea ce ţi-ai propus. (…)România are şansă să aibă creştere economică mai mare de 5.2%, dar nu în situaţia economică, politică de astăzi. Riscul este foarte mare să nu se îndeplinească. Este ambiţios. Ţine cont de foarte multe elemente”, a declarat fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close