Antena 3 CNN Economic Categoria de bugetari care va primi tichete de masă majorate. Valoarea acestora crește la 30 de lei

Categoria de bugetari care va primi tichete de masă majorate. Valoarea acestora crește la 30 de lei

O parte din bugetari vor primi bonuri de masă de 30 de lei începând cu data de 1 noiembrie.

Categoria de bugetari care va primi tichete de masă majorate. Valoarea acestora crește la 30 de lei
de Laura Dinu    |    10 Noi 2022   •   10:13

Este vorba despre angajații CFR SA. Conducerea Companiei a anunțat că va acorda tichete de masă în valoare de 30 de lei. 

Cu alte cuvinte, aceștia vor primi 10 lei în plus, iar schimbarea a intrat în vigoare la începutul acestei luni.  

Mai mult decât atât, salariile a peste 25.000 de angajați ai CFR SA vor fi majorate începând cu data de 1 decembrie. Aceasta ar fi a doua majorare a salariilor angajaților CFR din acest an. 

Potrivit ordonanței din Guvern, salariul acestora va fi majorat cu 6%. Modificarea a fost inclusă într-un act adițional privind Contractul Colectiv de Muncă. 

Veniturile angajaților CFR SA au crescut, anul acesta, cu 16% iar valoarea tichetelor de masă a crescut de la 15 lei la 30 de lei. 

”Angajații CFR SA încheie anul 2022 cu o creștere salarială cu 16%! 

Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat noul Act Adițional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, și creșterea valorii tichetului de masă, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON! 

Salariații companiei au beneficiat de prima creștere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare cu 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă a crescut de la 15 RON, la 20 RON. 

Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaților cu 16% și a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 RON, la 30 de RON! 

Menționăm faptul că, în anul 2021 angajații CFR SA nu au beneficiat de nicio creștere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020!”, au precizat reprezentanții companiei pe pagina de Facebook CFR Infrastructură. 

Angajații CFR au mai primit o creștere a salariului de bază la începutul verii. Tichetele de masă au crescut atunci cu 5 lei, mai precis de la 15 lei, la 20 de lei. 

Ultima majorare a acestora a fost la finalul anului 2020. 

×
Subiecte în articol: tichete masă CFR
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close