Antena 3 CNN Economic Calea ferată românească, în pragul catastrofei. Ramona Ioana Bruynseels: „Acesta este un domeniu în care trebuie să ne dăm mâna indiferent din ce partid venim”

Calea ferată românească, în pragul catastrofei. Ramona Ioana Bruynseels: „Acesta este un domeniu în care trebuie să ne dăm mâna indiferent din ce partid venim”

Calea ferată românească, în pragul catastrofei. Ramona Ioana Bruynseels: „Acesta este un domeniu în care trebuie să ne dăm mâna indiferent din ce partid venim”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    08 Oct 2019   •   19:32

Calea ferată românească este în pragul catastrofei.

„Infrastructura feroviară, a doua armată a țării, a devenit astăzi Cenușăreasa infrastructurii românești”, a spus candidatul la Preşedinţie al Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, marți seară, la Antena 3.

„Este cazul să recunoaștem pe șleau în ce situație se află economia românească. Din păcate, noi ne-am pierdut atât de mult în discursuri ideologice, în orgolii de partid, în lupte pentru diverse motive, dar nu ne-am uitat la ceea ce contează mai mult.

Nu am știut să ne dăm mâna până acum și să facem infrastructură. Infrastructura feroviară, a doua armată a țării, a devenit astăzi Cenușăreasa infrastructurii românești ceea ce nu este corect pentru noi toți, pentru șansa de a dezvolta România.

Companiile mari care au investit deja în România, mă gândesc la investitorii potențiali care se uită cu interes la România... astfel de date despre România descurajează orice plan de extindere, orice plan de a veni să investești în România.

Dacă noi nu avem un mediu de afaceri trainic cum să așteptăm locuri de muncă mai multe și salarii mai bune? Acesta este un domeniu în care trebuie să ne dăm mâna indiferent din ce partid venim, reprezentând o prioritate pentru România”, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

×

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Horoscop 1-15 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu
x close