Antena 3 Economic Cambridge Analytica a dat faliment! Compania a fost închisă 

Cambridge Analytica a dat faliment! Compania a fost închisă 

03 Mai 2018   •   11:46
Cambridge Analytica a dat faliment! Compania a fost închisă 

Cambridge Analytica, firma de date personale utilizată în campania Trump din 2016 și care se află în centrul unui scandal care implică utilizarea abuzivă a datelor utilizatorilor Facebook, își închide operațiunile și declară faliment.  
  
Potrivit Wall Street Journal, care a raportat pentru prima oară închiderea, Cambridge Analytica a pierdut  clienți în urma scandalului Facebook și se confruntă cu taxe legale legate enorme. Compania a adăugat că a fost victima unei acoperiri negative în mass-media, care a "îndepărtat practic toți clienții și furnizorii companiei". 

"În cursul a ultimelor câteva luni Cambridge Analytica a fost victima a numeroase acuzații nefondate și în ciudă eforturilor companiei de corectare a fost viciată pentru activități care nu numai că sunt legale, dar sunt și acceptate la scară largă atât în domeniul publicitătii online, cât și în arenă politică și în cea comercială”  a  fost comunicatul Cambridge Analytica dat presei.

Sursă: Business Insider 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close