x close

Care sunt priorităţile noului ministru de la Transporturi şi ce "şanse" îi dă Iulian Matache Autostrăzii Comarnic-Braşov

de M.Z.    |    17 Iul 2015   •   09:20

Absorbţia fondurilor europene şi reducerea arieratelor din acest domeniu sunt principalele priorităţi ale noului ministru de la Transporturi, Iulian Matache. Cât despre finalizarea autostrăzii Comarnic-Braşov, Matache 

 
"Creşterea absorbţiei fondurilor europene, care e una destul de scăzută, este una din priorităţile importante ale ministerului", a spus ministrul Transporturilor, Iulian Matache, vineri, imediat după depunerea jurământului.
 
De asemenea, noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, a vorbit şi despre prioritatea reducerii arieratelor firmelor.

Întrebat dacă există vreo şansă pentru Autostrada Comarnic-Braşov în mandatul său, Matache a spus că nu ştie "cât de lung sau scurt va fi mandatul" lui.

"Autostrada Comarnic-Braşov aţi aflat c s-a publicat la licitaţie, predare şi execuţie primele două tronsoane de capăt, urmând că până la sfârşitul lunii să se depună, să se ridice PSA de fapt pentru cele trei tronsoane, aşa cum am propus împărţirea acestei autostrăzi, să se scoată la licitaţie studiul de fezabilitate, respectiv componenţa de studii geotehnice", a adăugat Matache.
 
 
Noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, a depus jurământul de învestitură în funcţie.

Premierul Victor Ponta nu a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache. Potrivit unor surse, Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea să meargă la ceremonia de la Palatul Cotroceni, de la ora 9. 

Ponta evită astfel un prim contact cu preşedintele după reluarea atribuţiilor de premier. 

Senatul nu a fost reprezentat de Călin Popescu Tăriceanu. 
 
 

Citeşte mai multe despre:

Ministerul Transporturilor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati