Antena 3 CNN Economic Ce destinaţii exotice au ales românii pentru vacanţa de iarnă

Ce destinaţii exotice au ales românii pentru vacanţa de iarnă

Ce destinaţii exotice au ales românii pentru vacanţa de iarnă
Sursa foto: Foto: puzzles-games.eu
06 Oct 2015   •   14:57

Anul acesta, românii s-au gândit din timp la vacanţa de iarnă, aşa că au început să îşi rezerve sejururile de Crăciun şi Revelion încă din luna iunie.

 
Reducerile de tip early booking i-au convins pe oameni să aleagă multe destinaţii exotice. 
 
Aproape jumătate din locurile disponibile pentru sărbătorile de iarnă din portofoliul agenţiilor de turism au fost deja achitate. Românii au avut grijă să îşi cumpere din timp biletele de avion, pentru că în această perioadă le găsesc la preţuri foarte accesibile.
 
Există o creştere a cererii pentru circuitele turistice, faţă de anii precedenţi, însă în topul preferinţelor rămân tot destinaţiile exotice, cu plajă şi temperaturi ridicate. Cele mai căutate destinaţii din această categorie sunt Brazilia sau Emiratele Arabe.
 
Sejururile de sărbători în destinaţii exotice îi fac pe români să scoată din buzunare între 1500 şi 3500 euro. Tariful unui sejur la plajă în Republica Dominicană sau Cuba începe de la 2250 de euro/ persoană şi poate ajunge până la 2930 euro/ persoană, tarif în care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile şi vizitele la unele obiective turistice. 
 
Cea mai scumpă vacanţă vândută până acum de Revelion în 2015 a fost un circuit de două săptămâni în Argentina şi Brazilia, pentru un cuplu. Vacanţa a ajuns la preţul de 25.000 euro, cu zboruri la business class.

×
Subiecte în articol: vacante
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close