Ce spune ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, despre faptul că ar putea fi REMANIATĂ

de M.Z.    |    11 Dec 2014   •   17:15

Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, susţine că listele cu miniştrii care vor fi remaniaţi - liste pe care apare şi numele ei - sunt speculaţii, iar ea îşi va face treaba cum ştie mai bine în instituţia pe care o conduce.

Declaraţiile Ioanei Petrescu au fost făcut joi, în exclusivitate, la Antena 3.

Este oficial în acest moment faptul că va avea loc o remaniere guvernamentală, iar pe listele neoficiale care circulă în prezent apare şi numele ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu.

Întrebată, la Antena 3, dacă va mai fi ministru şi după săptămâna viitoare, Ioana Petrescu a răspuns:

"Îmi voi face treaba până la capăt, atât timp cât este nevoie de mine eu voi fi acolo la Ministerul Finanţelor, voi finaliza bugetul, proiectul de luptă antievaziune şi îmi voi face treaba până la capăt", a răspuns oficialul.

De asemenea, întrebată dacă a avut vreo discuţie cu premierul Victor Ponta pe acest subiect, având în vedere faptul că şeful Executivului urmează să prezinte luni noua formulă de Guvern, Petrescu a spus:

"N-are rost să facem speculaţii înainte de vreme, toate acele liste sunt neoficiale, atunci când premierul va anunţa toată lumea va şti foarte sigur. (...) Pe lista de remanieri sunt speculaţii şi atunci nu este cazul să alimentăm acest subiect".

Citiţi şi Lunea NEAGRĂ pentru miniştrii Cabinetului Ponta. Cine pleacă de la conducere

x close