Antena 3 CNN Economic Cei mai performanţi oameni de afaceri români, premiaţi de CCIR

Cei mai performanţi oameni de afaceri români, premiaţi de CCIR

Cei mai performanţi oameni de afaceri români, premiaţi de CCIR
de M.T.    |    08 Noi 2014   •   16:53

Cei mai performanţi oameni de afaceri români au fost premiaţi în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

CCIR a premiat elita mediul de afaceri românesc. Evenimentul a marcat totodată şi noua strategie de dezvoltare a CCIR, orientată către creşterea nivelului comerţului intern şi extern, dar şi internaţionalizarea companiilor româneşti.

Companiile de pe podium însumează o cifră de afaceri de 80 de miliarde de euro. O sumă care ar trebui să pună pe gânduri autorităţile şi să le determine să ofere mediului de afaceri stabilitate legislativă şi predictibilitate.

Nu doar antreprenorii au fost premiaţi, ci şi câţiva jurnalişti. Printre ei, şi colega noastră Carmen Avram, realizatoarea emisiunii "În premieră", care a primit recunoaşterea meritelor pentru cel mai bun reportaj.

Topul Naţional al Firmelor, ajuns anul acesta la cea de-a 21-a ediţie, a fost realizat de specialişti în funcţie de indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, dar şi a capitalului angajat.

Camera de Comerţ şi Industrie a României este singura entitate abilitată printr-o lege organică să organizeze acest clasament.

×
Subiecte în articol: premii
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close