Antena 3 Economic China, model de dezvoltare economică. Imagini în premieră cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

China, model de dezvoltare economică. Imagini în premieră cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

de S.T.    |    10 Mai 2018   •   10:14
China, model de dezvoltare economică. Imagini în premieră cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO Foto: captură Antena 3

Antena 3 este singura televiziune din România care a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, înainte ca el să fie inaugurat.

Este vorba despre podul care leagă Hong Kong de Macao şi de China continentală.

Un alt obiectiv impresionant vizitat de trimisul special Antena 3, Sabina Iosub, este cel mai înalt turn de televiziune din lume, cel din Guangzhou.

Construcţia celui mai lung pod maritim din lume a durat şapte ani. Are şase benzi, patru tuneluri şi patru insule artificiale.

Podul va reduce la jumătate timpul de călătorie, spun autorităţile chineze. Se estimează că 40.000 de maşini vor folosi zilnic podul, pe lângă autobuzele de transfer, care vor circula la interval de 10 minute.

Cel mai înalt turn de televiziune din lume şi simbolul oraşului Guangzhou este creaţia a doi arhitecţi olandezi.

Canton Tower, aşa cum este el denumit, este principalul obiectiv turistic din oraş. Corpul său are 450 de metri înălţime, iar antena 150 de metri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close