Antena 3 CNN Economic Cine este KRUK şi de ce te sună în locul furnizorului tău de servicii?

Cine este KRUK şi de ce te sună în locul furnizorului tău de servicii?

Orice plată a serviciilor de care un consumator beneficiază lunar, se poate considera o datorie pe care acesta şi-o asumă pe toată perioada contractuală. Similar, ratele pentru credite, sunt obligatii de plata. Neplata unui bun la termenul promis este o datorie. Exemplele pot continua, însă toate au în comun ideea că orice plată neachitată la termen devine datorie.

Cine este KRUK şi de ce te sună în locul furnizorului tău de servicii?
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2021   •   16:10

De ce sună KRUK în locul furnizorului tau de servicii?

KRUK Romania activeaza pe piata din Romania din anul 2007, oferind servicii de colectare şi gestionare creante, care provin din diverse industrii de activitate.

In cadrul liniei de business Servicing, sunt contactati clientii cu datorii în numele furnizorilor de servicii/bunuri sau instituţiilor bancare la care au credite restante. Astfel, platile efectuate de catre clientii aflati in gestiunea KRUK Romania, se vor efectua direct catre furnizorii de servicii de la care au primit diverse facilităţi pe care s-au angajat să le plătească.

Relaţia contractuala dintre client şi furnizorul sau de servicii nu se va schimba pe durata perioadei in care cazul este gestionat de KRUK, in baza contractului de mandat incheiat intre cele doua companii.

Clienţii gestionati in Servicing KRUK nu au o relaţie contractuală cu KRUK, ci doar cu cei de la care au beneficiat de diferite servicii sau produse contractate, pe care nu le-au plătit la scadenta. Durata de mandat dintre furnizori şi KRUK începe din momentul externalizării datoriei şi se încheie când se recuperează integral suma de bani datorată sau când decide furnizorul.

Totodata, atat timp cat KRUK gestionează datoria clientului, relaţia acestuia nu se modifică în raport cu furnizorul, putând să îl contacteze atunci când considera necesar. După achitarea datoriei restante, clientul va fi contactat direct de către furnizor sau de către terţii acestuia, în cazul în care contractul de servicii dintre părţi, nu se incheie.

Despre activitatea companiei KRUK se pot afla mai multe informatii direct de pe site-ul ro.kruk.eu sau kruk.com.ro.

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close