Antena 3 CNN Economic Companii 2 zile până la startul campaniei Black Friday

2 zile până la startul campaniei Black Friday

2 zile până la startul campaniei Black Friday
20 Noi 2013   •   17:39

Anul acesta Black Friday ajunge mai devreme în casele românilor. Zeci de produse cu discounturi de până la 50% vor fi scoase la ofertă, începând cu 22 noiembrie 2013.

CamereDigitale.ro spune start reducerilor cu o săptămână înaintea tradiţionalei zile de Black Friday. Pe lângă aparate si accesorii foto, oferta cuprinde şi o gamă variată de laptopuri, telefoane, tablete si alte produse IT&C. 


Mai mult decât atât, CamereDigitale.ro anunţă introducerea unui concept cu totul nou: orice produs dorit şi adăugat în coşul de cumpărături cu menţiunea “Rezervare pentru Black Friday” în perioada 20-21 noiembrie, va fi transformat în Comandă Fermă din 22 noiembrie şi va beneficia de discounturile aferente campaniei Black Friday, dacă produsul comandat se încadrează în campanie. 
 
CamereDigitale.ro îşi sfătuieşte clienţii să se aboneze la newsletter pentru a afla mai multe detalii despre produsele participante la campania Black Friday şi despre alte oferte proximale. CamereDigitale.ro garantează şi in 2013 promptitudine în onorarea comenzilor online şi un program extins în showroomul din Calea Şerban Vodă, Nr. 270, Bucureşti.
 

×
Subiecte în articol: Black Friday reduceri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close