Antena 3 CNN Economic Companii Apare un nou mall în România. Va purta un nume cu răsunet

Apare un nou mall în România. Va purta un nume cu răsunet

Din 20 august, apare un nou mall în România. Este vorba despre Dâmboviţa Mall, care a fost ridicat la Târgoviște, în apropiere de locul în care au fost împușcați soții Ceaușescu și care e deschis în continuare pentru a fi vizitat de doritori.

Apare un nou mall în România. Va purta un nume cu răsunet
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    13 Aug 2020   •   15:30

Încă se mai lucrează la faţadele exterioare ale noului mall, dar şi la amenajările peisagistice. De asemenea, lucrările la drumul judeţean 720E, care va purta numele de Bulevardul Ferdinand, sunt aproape de finalizare. „La intrare, pe partea stângă, este o parcare realizată din bugetul CJD, care beneficiază de 80 de locuri pentru autoturisme, 4 locuri pentru autocare şi 8 locuri pentru persoane cu dizabilităţi. Pe partea dreaptă urmează să proiectăm şi să executăm în perioada următoare o altă parcare cu aproximativ 200 de locuri. Sunt gata lucrările de canalizare, cele de alimentare cu apă, de preluare a apei pluviale, iluminatul public şi, în capătul acestui drum, un alt sens giratoriu care nu a fost cuprins în proiectul iniţial şi care, printr-o asociere cu Primăria Municipiului Târgovişte, va fi gata în aproximativ 10 zile”, a explicat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Lângă Dâmboviţa Mall se mai construiesc un sediu RAR, locuinţe ANL pentru tineri, dar şi un  stadion

Tot acolo este funcţional şi Centrul de Comandă al ISU.

„Suntem într-o zonă a municipiului Târgovişte care până acum era inaccesibilă publicului, o zonă care va deveni un punct de atracţie important. O investiţie privată, mall-ul, dar şi un complex de investiţii publice, fără de care această investiţie privată nu ar fi avut loc, pentru că discutăm de un drum, de o reţea de canalizare, de iluminat public, investiţii fără de care, cu siguranţă nimeni nu ar fi venit să construiască în mijlocul câmpului.

Avem aici şi o investiţie din fonduri europene; este vorba de un teren pus la dispoziţie de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, pe care Primăria Municipiului Târgovişte realizează un parc de aproximativ 16.000 mp, o investiţie care vine să întregească ceea ce avem aici, la UM Gară”, a spus, la rândul său, primarul Cristian Stan.

 

 

×
Subiecte în articol: Dâmbovița Mall Targoviste
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close