Antena 3 CNN Economic Companii Apple şi Google, cele mai apreciate companii din lume

Apple şi Google, cele mai apreciate companii din lume

Apple şi Google, cele mai apreciate companii din lume
Sursa foto: fortune
09 Mar 2010   •   18:38

Apple şi Google sunt "cele mai admirate companii" din lume, potrivit unui studiu realizat de Hay Group şi Fortune, care a inclus 667 de companii din mai multe domenii, informează platforma online Warc

Revista Fortune şi compania de consultanţă Hay Group au încheiat un parteneriat pentru a realiza topul companiilor americane incluse în Fortune 1.000 şi în clasamentul internaţional Fortune Global 500.

Ierarhizarea companiilor s-a realizat de către un panel format din 4.170 de directori de companii şi specialişti ai mediului de business.

Apple a primit cel mai mare scor, clasându-se pe primul loc în top pentru al treilea an la rând. Compania a vândut 250 de miliaone de iPoduri, 43 de milioane de iPhone-uri şi 32 de milioane de iPod Touches, iar lansarea iPad-ului a fost văzută drept pionerat care va schimba industria.

Pe locul secund s-a clasat Google, datorită poziţiei de lider de piaţă, şi graţie evoluţiei pozitive a YouTube.

Retailerul online Amazon, care în 2009 nu s-a aflat nici în primele 50 de companii din clasament, a reuşit să ocupe poziţia a cincea, graţie popularităţii în creştere a dispozitivului Kindle.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Apple Google companii apreciere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close