Antena 3 CNN Economic Companii Aspiratoare portabile Kone la doar 150 lei

Aspiratoare portabile Kone la doar 150 lei

Aspiratoare portabile Kone la doar 150 lei
14 Apr 2010   •   11:46
PUBLICITATE. Designerul Karim Rashid şi CHOICEBRAND vă propun o nouă atitudine şi un nou design cu aspiratoarele portabile Kone care oferă cel mai stilat, mai compact şi mai elegant aspirator creat vreodată pentru gospodinele din întreaga lume care îşi doresc utilitatea şi eleganţa îmbinate în cel mai inovator stil.

Choicebrand oferă branduri de top la jumătate de preţ astfel că puteţi face o super afacere dacă, în loc sa dati 350 lei, achiziţionaţi aspiratorul Kone cu doar 150 lei de pe www.choicebrand.ro sau sunaţi la numerele 021.255.17.58 / 021.255.17.56.

Kone este acel aspirator portabil pe care nu trebuie şi nu vrei să-l ascunzi într-un colţ de cameră şi vrei ca toată lumea să-l vadă şi să te invidieze pentru algerea făcută. Are cel mai bun raport calitate-preţ ? este ÎN AVANTAJUL DUMNEAVOASTRĂ.




Aspiratorul Dirt Devil Kone este extrem de uşor de folosit. Pur şi simplu răsuciţi partea de sus departe de încărcătorul-baza şi porniţi-l pentru a curăţa rapid praful şi scurgerile minore.

Vârful este fabricat din cauciuc moale pentru a preveni deteriorarea suprafeţelor de mobilier în timp ce le curăţă. Forma conică vă permite să curăţaţi cele mai dificile zone în care n-aţi fi ajuns cu alte modele de aspiratoare portabile.
Alte mici detalii, dar gândite să uşureze utilizarea aspiratorului, sunt: butonul de on-off, o baterie reîncărcabilă, baza de încărcare plug-in cu indicator luminos, cuvă de murdărie lavabilă şi uşor de curăţat, filtru refolosibil.

Dintotdeauna Choicebrand a oferit consumatorilor o gamă variată de produse care să le uşureze munca în orice colţ al casei, având certificarea calităţii ISO 9001 şi ISO 14001.

Compania Britcom System, deţinătoarea magazinului www.choicebrand.ro comercializează produse recondiţionate beneficiind de o garanţie de 12 luni (plus service post garanţie), importate exclusiv din Marea Britanie, produse trecute printr-un proces de producţie în fabrica noastră certificată ISO 9001/ ISO14001, unde se verifică funcţionarea lor (tehnic, electric), se verifică existenţa tuturor accesoriilor, se cosmetizează, iar apoi se comercializează la preţuri extrem de avantajoase (cu un discount mediu între 40%-60% faţă de preţul actualizat de vânzare recomandat de producători).





×
Subiecte în articol: aspirator
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close