Antena 3 CNN Economic Companii Black Friday 2017 la incaltaminte: Pantofi, Cizme, Botine, Adidasi la -80% Reducere

Black Friday 2017 la incaltaminte: Pantofi, Cizme, Botine, Adidasi la -80% Reducere

Black Friday 2017 la incaltaminte: Pantofi, Cizme, Botine, Adidasi la -80% Reducere
03 Noi 2017   •   13:15

Retailerul online Modlet.ro a demarat campania de oferte pentru mult asteptatul eveniment BlackFriday, ce va avea loc in perioada urmatoare. In Vinerea Neagra, magazinul anunta reduceri masive atat pentru incaltamintea dedicata femeilor, cat si pentru cea dedicata barbatilor.

 

Lista completa cu REDUCERI de BLACK FRIDAY la MODLET.RO:

 

  1. Pentru femei:

 

Una dintre cele mai bune oferte de care se pot bucura doamnele si domnisoarele este posibilitatea de a achizitiona diverse modele de pantofi , care nu pot lipsi, sub nicio forma, din gardorba unei femei stilate. Acestia sunt confectionati din materiale de calitate si garanteaza succesul oricarei tinute, indiferent de stilul abordat.

De asemenea, reprezentantele sexului frumos vor beneficia anul acesta, de BlackFriday, de reduceri masive la cizmele din oferta magazinului online Modlet. Astfel, doamnele si domnisoarele isi pot achizitiona cele mai noi modele de cizme, cu care vor reusi sa scoata din anonimat orice tip de outfit si, in acelasi timp, sa isi asigure confortul necesar in timpul sezonului rece.

  • Ghete reduse cu pana la -65%

Ofertele pentru femei nu se opresc aici, magazinul online punand la dispozitia clientelor reduceri in valoare de pana la 65% la produse din categoria Ghete si Bocanci. Acestea pot fi purtate atat toamna, cat si iarna si asigura un confort sporit datorita materialelor calitative din care sunt realizate.

 

  • Botine la reducere de minimum -60%

 

O alta categorie de produse care merita toata atentia damelor cu ocazia reducerilor de BlackFriday este cea in care se regasesc Botinele. Pe langa faptul ca acestea sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele, botinele din oferta Modlet vor putea fi achizitionate la reduceri de minimum 60%.

 

2. Pentru barbati:

 

 

Pantofii dedicati domnilor vor putea fi cumparate din magazinul online Modlet cu reduceri in valoare de pana la 65%. Anul acesta, de BlackFriday, barbatii pot comanda, la un pret exceptional, incaltaminte casual, office si eleganta de cea mai buna calitate.

 

 

Ofertele la incaltaminte se aplica si pentru adidasi, din categoria Incaltaminte sport. Produsele de care domnii se pot bucura sunt extrem de comode si versatile, putand fi integrate cu succes in tinutele sport, casual si smart casual. In plus, promotiile care ii asteapta pe reprezentantii sexului masculin pot fi in valoare de pana la 70%.

 

 

 

Astfel, magazinul online Modlet.ro ofera clientilor posibilitatea de a comanda rapid produsele pe care si le doresc, profitand, totodata, de cele mai importante reduceri din an.

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close